Bäst odds på fotboll

Som vi alla vet så finns det ju två sätt att bli rik på fotboll: antingen så blir man proffs och drar in miljonerna, eller så får man slanta upp av sina egna kulor och lägga en peng på oddset. När jag var yngre så lirade jag precis som alla andra på Oddset (ja, det ska erkännas att jag nog kan ha lagt ett och annat spel redan innan jag fyllde lagligt) men sen några år tillbaka så är det nätet som gäller till hundra procent. Den som nånsin har jämfört Oddset med dom odds som man kan få online går aldrig tillbaks till Svenska Spel, det är min totala övertygelse.

Skälet till att man får bättre odds online är att egentligen tre: dels så är Svenska Spel anlitade av staten för att dryga ut statskassan så mycket som möjligt, dels så har dom fortfarande en monopolsituation offline vilket gör att dom kan sätta vilka odds som helst och alla gamlingar som inte fattar datorer kommer ändå att lira, och dels så bygger deras verksamhet på en fysisk värld där oddskupongerna måste fraktas ut i butikerna och många processer ska skötas av människor som kostar i lön.

Online så är det en helt annan femma: där räcker det med att köpa ett system så kan man nästan skala det i oändlighet så länge man har tillräckligt med krut i servrarna. Av den anledningen kan man också betala tillbaka mer till sina spelare, och dessutom gör konkurrensen att man lär ge bra odds för att locka folk. Ett annat skäl är att marknaden såklart är mycket större än bara Sverige: det är få nätcasinon och spelbolag som bara finns här.

Vilka är bäst?

Så vilket spelbolag eller oddsssajt är bäst då? I mina ögon är det tveklöst Nordic Bet. Förutom en riktigt skön känsla så tycker jag överlag att dom har riktigt vassa odds, framför allt i fotboll och lite mer okända ligor. Dessutom har jag fått prata med deras support ett par gånger genom åren och servicen och bemötandet är klockrent. Även om jag såklart har konton hos nästan vartenda spelbolag så är Nordic Bet i mina ögon den bästa oddssajten på nätet idag. Vilken är din favorit?

Go back to top